Schiphol Taxi Bilthoven

Schiphol Taxi Bilthoven

Wij zijn een kwalitatief sterk bedrijf, wij Bieden u de beste mogelijke service. Wij zijn ervan overtuigd dat we u een prettige, comfortabele en vooral veilige reis kunnen bezorgen. Wij kunnen ons zelf onderscheiden als taxibedrijf t.o.v. andere bedrijven.
Voor zowel zakelijke reizen als vakanties Kunt u een Schiphol Taxi Bilthoven bestellen. Wilt u ook geen gesjouw met de koffers, hoge parkeerkosten op Schiphol.

Ook taxivervoer terug naar huis

De terugreis naar uw eigen huis kunnen we eveneens verzorgen voor u. Na uw reis staan klaar voor u  Zo stapt u uitgerust en zonder zich te haasten uit het vliegtuig en in de taxi van Schiphol naar huis, wij brengen u veilig thuis.

Vaste, lage taxitarieven van en naar Schiphol

Doordat we vaak op en neer rijden tussen Bilthoven en Schiphol, kunnen wij u een zeer aantrekkelijk, vast tarief bieden voor uw rit. Een taxiritje Regio Bilthoven -Schiphol is daarom bij ons altijd voordeliger dan bij de concurrent!

Kies voor een ruime en luxe taxi

Zelfs al gaat u met de hele familie voor 6 weken weg: al u familieleden én uw bagage kunnen mee met Schiphol taxi Bilthoven. Wij beschikken over ruime en luxe minibusjes waar wel acht personen comfortabel in kunnen zitten.

Bel of mail Schiphol Taxi Bilthoven