Algemene Voorwaarden

De Taxi Gigant., handelende onder de naam Taxi vanuit Bilthoven 

U dient klaar te staan bij vertrek.
U dient rechtstreeks van A naar B vervoerd te worden.
Taxi maximaal 4 personen met 3 harde koffers met handbagage.
Indien meer dan 3 harde koffers dan wordt er gebruik gemaakt van een stationwagen.

Wij beschikken tevens over alle soorten kinderzitjes.
– Maxicosi 0-1 jaar
– Kinderzitje 1-4 jaar
– stoelverhoging 4-6 jaar

De kosten per kinderzitje bedragen € 5,- per rit wij kunnen u geen garantie geven dat er kinderzitjes beschikbaar zij. Het is niet wettelijk verplicht deze aanwezig te hebben lees meer op www.taxipaspoort.nl

Let op : Op Oudejaarsavond en Nieuwjaarsnacht, Koningsnacht, Koningsdag en bij extreme weersomstandigheden zijn onze actie tarieven niet van toepassing!
Werkwijze ophalen van Schiphol

Bij aankomst op Schiphol airport moet u telefonisch bereikbaar zijn u wordt gebeld door de chauffeur.
Mocht dit niet het geval zijn neem dan zelf even contact op met onze centrale. 0348-744069
Wij rekenen standaard 30 min vanaf het landen voor het ophalen van bagage.
Bij het ophalen van Schiphol proberen wij altijd op tijd klaar te staan voor u het kan een enkel keer voorkomen dat wij door eerdere ritten zelf vertraging oplopen graag begrip hiervoor.

Bagage

Normaal gezien houden wij rekening naar het landen op Schiphol dat u nog een enige tijd moet wachten voor het ophalen van uw bagage, Wij houden hier dan ook rekening mee bij het ophalen. Meestal vanaf het landen duurt het nog z’n 30 min voor u klaar bent. In de tussentijd neemt onze chauffeur contact met u op. Mocht dit niet het geval zijn neemt u dan zelf even (in de tussentijd dat u wacht op uw bagage) contact op met onze centrale.image1-1

 

 

 

 

Aansprakelijkheid

De Taxi Gigant kan niet aansprakelijk worden gesteld voor vertragingen, door bv. files, pech onderweg, weersomstandigheden etc. die het gevolg hebben dat u uw vlucht mist.
U dient dan ook genoeg tijd te nemen om op Schiphol te kunnen komen, zodat u door eventueel oponthoud toch nog op een andere manier op tijd voor uw vlucht aanwezig kunt zijn.
D Taxi Gigant houdt zich ten alle tijden het recht voor, om op het laatste moment een rit opdracht niet te hoeven uitvoeren i.v.m. overmacht zoals extreem verkeer chaos, weersinvloeden, aanslagen etc.
U kunt er op aan dat wij er alles aan zullen doen om dit te voorkomen.

Betaling wijze

Wij accepteren Contant,Op rekening (alleen voor bedrijven), Voor pinnen zijn extra kosten € 2,50,- per transactie. Creditcards zoals Visa, Eurocard, MasterCard en American Express extra kosten € 4,50 maar u kunt natuurlijk ook contant betalen.
Privacy bescherming

De Taxi Gigant houdt zich gebonden aan alle wettelijke bepalingen om uw persoonsgegevens te beschermen. De Taxi Gigant zal niet uw persoonsgegevens aan derden doorgeven.
Annuleren

Annuleren kan alleen binnen 12 uur voor aanvang rit opdracht of binnen 2 uur nadat de opdracht bij ons is binnen gekomen.
Per e-mail geldt hiervoor de dag en tijd vermeld op de reservering.
Bij het niet tijdig annuleren, niet bereikbaar zijn op het opgegeven telefoonnummer of het niet opkomen dagen van een afgesproken rit worden er evt koste in rekening gebracht deze factuur ontvangt u per mail of post.(Binnen 14 dagen betalen).